Логіко-лінгвістичні моделі в нечітких системах - Коваль, А.А. (Інститут програмних систем НАН України, 2008)
Пропонується підхід до побудови алгоритму для обґрунтування процесу прийняття рішень в нечітких системах з використанням поняття лінгвістичної змінної.