Дослідження процесу розчиноутворення та формування інтерметалевих сполук при механоактивації та відпалі крупнозернистих порошкових сумішей міді з алюмінієм та марганцем - Надутов, В.М.; Перекос, А.О.; Мордюк, Б.М.; Войнаш, В.З.; Єфімова, Т.В.; Залуцький, В.П.; Кабанцев, Т.Г.; Піскун, Н.О. (Металлофизика и новейшие технологии, 2018)
Методами рентґеноструктурної аналізи та магнетометрії досліджено вплив ультразвукового оброблення (УЗО) у кульовому млині на фазово-структурні характеристики та магнетні властивості крупнозернистих порошкових сумішей (КЗПС) міді з алюмінієм і манґаном.