Особливості механiзму забезпечення сталого розвитку регіонів - Дяченко, В.С. (Економічний вісник Донбасу, 2019)
У статтi ідентифіковано особливості механізмів забезпечення сталого розвитку регiонiв, обґрунтовано вплив аграрного сектору економіки на формування засад сталого економічного розвитку України, виявлено специфічні особливості сільськогосподарського виробництва.