Особливості деформації в кристалах In у широкому інтервалі температур - Раранський, М.Д.; Олійнич-Лисюк, А.В.; Тащук, Р.Ю.; Лисюк, О.В.; Тащук, О.Ю. (Металлофизика и новейшие технологии, 2018)
У роботі представлено результати дослідження просторово-температурних розподілів модулів Юнґа (E), компонент тензора Пуассонових коефіцієнтів νij, коефіцієнтів термічного розширення αij, полів напруження та пружніх зміщень навколо крайових і ґвинтових дислокацій в індії у широкому температурному інтервалі (від кріогенних температур до температури топлення).