Організаційно-інформаційний сервіс для технології прийняття рішень у ситуаційному центрі шляхом проведення нарад - Власова, Т.М.; Коваленко, О.Є.; Косолапов В.Л. (Математичні машини і системи, 2019)
У роботі описується програмний сервіс для автоматизації підготовки матеріалів, формування протоколів та організації нарад у ситуаційних центрах.