Про нову знахідку Azolla caroliniana у водоймі міста Києва - Прокопук, М.С. (Гидробиологический журнал, 2015)
Подано опис нового місцезнаходження інвазійного виду-трансформера водної флори України Azolla caroliniana Willd. в умовах рекреаційних водойм м. Києва. Наводяться результати еколого-ценотичних та біотопічних досліджень.