Субповтори міжгенного спейсера рибосомної ДНК Nicotiana - Комарницький, С.І. (Биополимеры и клетка, 2000)
Рестриктний аналіз ядерної ДНК у сукупності з блот-гібридизацією був використаний для вивчення поширення субповторів з центральної частини міжгенного спейсера рДНК Nicotiana tabacum серед 68 видів роду Nicotiana. Показано, що N. plumbaginifolia чи N. longiflora була донором рДНК видів N. clevelandii (Bigelovianae), N. debneyi та N. suaveolens (Suaveolentes). Донором другої частини ядерного геному N. debneyi могли бути N. corymbosa, N. miersii чи N. spegazzinii, в той час як для N. suaveolens таким видом міг бути N. acaulis.