Підвищення інформативності зонда на основі ДНК фага М13 при дослідженні геному свині - Почерняєв, К.Ф.; Кияниця, К.Н.; Телегєєв, Г.Д.; Дибков, М.В.; Малюта, С.С. (Биополимеры и клетка, 1996)
Пропонується модифікація способу приготування гібридизаційного зонда з використанням ДНКфага M13 за допомогою методу ДНК-фінгерпринту.