Організація інтелектуальної обробки даних із застосуванням моделей правил - Фещенко, О.Ю.; Чадюк, А.В.; Ігнатенко, О.П. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
У статті висвітлюється розробка інформаційно-аналітичної системи інтелектуальної обробки даних із застосуванням моделей пра- вил. Вказані принципи функціонування таких систем. Реалізація системи здійснена на базі програмного продукту Blaze Advisor.