К теории групп с обобщенным условием минимальности для замкнутых подгрупп - Чарин, В.С. (Український математичний журнал, 1999)
Доведено, що топологічна абелева локально компактна група з узагальненою умовою мінімальності для замкнених підгруп є групою одного з наступних типів: 1) група з умовою мінімальності для замкнених підгруп; 2) адитивна група Jр — кільця цілих р-адичних чисел; 3) адитивна група Rp поля p-адичних чисел (p — просте число).