Інтерполяція нелінійних функціоналів за допомогою інтегральних ланцюгових дробів - Михальчук, Б.Р. (Український математичний журнал, 1999)
Конструктивно доведено теорему про існування інтерполяційного інтегрального ланцюгового дробу для нелінійного функціоналу F:Q[0,1]→R¹.