Метод послідовних наближень для абстрактних рівнянь Вольтерри в банаховому просторі - Мишура, Ю.С.; Томилов, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
До абстрактних рівнянь Вольтерривигляду x=f+a∗Ax, де A — замкнений лінійний оператор, застосовується метод послідовних наближень. Припускається, що ядро а неперервне, але не обов'язково обмеженої варіації.