Остап Степанович Парасюк (до 70-річчя від дня народження) - Боголюбов, М.М.; Митропольський, О.Ю.; Петрина, Д.Я.; Самойленко, А.М.; Фущич, В.І. (Український математичний журнал, 1991)
Відомому українському вченому в області математики, математичної та теоретичної фізики академіку АН України Остапу Степановичу Парасюку 20 грудня 1991 р. виповнюється 70 років.