Порівняльний аналіз нуклеотидих послідовностей 5.SS ядерної рибосомної ДНК 30 видів рослин - Комарницький, С.І. (Биополимеры и клетка, 1997)
Здійснено порівняльний аналіз первинної структури 5.8 S рДНК 30 видів рослин, у тому числі моху, папороті, двох голонасінних і 26 покритонасінних видів. 56,8 % потенційно філогенетично інформативних позицій локалізуються у трьох дискретних ділянках молекули. На основі цих даних окреслено основні родинні зв'язки у рослин.