Обобщенный оператор Грина краевой задачи с вырожденным импульсным воздействием - Бойчук, А.А.; Чуйко, Е.В.; Чуйко, С.М. (Український математичний журнал, 1996)
Одержані необхідні і достатні умови розв'язності лінійних неоднорідних крайових задач для систем звичайних диференціальних рівнянь з імпульсною дією у випадку, коли кількість крайових умов не співпадає з порядком диференціальної системи (нетерові задачі). Побудовано узагальнений оператор Гріна крайових задач, для яких не всі розв'язки можуть бути продовжені з лівого до правого кіпця проміжку, на якому вони будуються.