Фізичне картування геному М82-похідного ДНК-вмісного фага Р23-2 та виявлення в ньому М82-специфічних послідовностей - Мірюта, Н.Ю.; Мірюта, Г.Ю.; Перерва, Т.П. (Біополімери і клітина, 2001)
Побудовано фізичну карту одного з представників групи ДНК-вмісних фагів, виділених з клітин MS2-індукованих мутантів Escherichia coli 23-2. Локалізовано сайти для рестриктаз HindllI, PstI, PvuII, BamHI, EcoRI, Smal. Визначено розмір геному фага, який складає 40 тис. пар нуклеотидів. Здійснено аналіз наявності МS2-специфічних послідовностей у геномі цього фага за допомогою методу гібридизації.