Степенные моменты отрицательных порядков главной спектральной функции струны - Кац, И.С. (Український математичний журнал, 1996)
Одержо необхідну та достатню умови існування скінченних степеневих моментів усіх цілих від'ємних порядків головної спектральної функції струни. Потреба у цьому виникла у зв'язку з так званою сильною проблемою моментів Стільтьєса.