Парасуперсиметрична квантова механіка довільного порядку з N парасуперзарядами - Сименог, 3.І. (Український математичний журнал, 1996)
Узагальнюється парасуперсиметрична квантова механіка на випадок будь-якої кількості парасу-перзарядів N та порядку p; Показано, що парасуперпотенціали можуть бути явно виражені через одну довільну функцію.