Модифікований проекційно-ітеративний метод розв'язання сингулярного інтегрального рівняння з параметрами та з малою нелінійністю - Поліщук, О.Б. (Український математичний журнал, 1999)
Запропоновано модифікований варіант проекційио-ітеративиого методу розв'язання сингулярного інтегрального рівняння з малою пеліиійшстю з параметрами.