Устойчивость разностных дробно-рациональных систем - Хусаинов, Д.Я.; Шевеленко, Е.Е. (Український математичний журнал, 1999)
Для систем різницевих рівнянь з дробово-раціональними функціями в правій частині, які записані в уніфікованому векторно-матричиому вигляді, за допомогою другого методу Ляпунова отримано умови стійкості та обчислено розмір радіуса кулі області асимптотичної стійкості.