Внутренняя точка поворота в теории сингулярных возмущений - Бобочко, В.H. (Український математичний журнал, 1996)
Побудована рівномірна асимптотика розв'язку сингулярно збуреного диференціального рівняння Ліувілля з внутрішньою точкою звороту.