Предельные теоремы в теории многоточечных краевых задач - Недокис, В.А.; Теплинский, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
Наведено редукцію злічеішої системи диференціальних рівнянь із злічеииоточковими крайовими умовами до випадку скіичеішовиміриої багатоточкової крайової задачі. Окремо розглянуто випадок лінійної системи.