Приховані симетрії двочастинкового рівняння Дірака з лінійною взаємодією - Третиник, В.В. (Український математичний журнал, 1996)
Досліджено ліївські та неліївські симетрії двочастинкового рівняння Дірака з лінійною взаємодією в одному вимірі. Знайдено інтеграли руху та приховані парасуперсиметрії цього рівняння. Одержано енергетичний спектр даної системи з використанням алгебраїчного методу та неліївських симетрій.