К вопросу о сильном суммировании по кругам - Кузнецова, О.И. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдені оцінки послідовності норм нелінійних функціоналів, що виникають у задачі сильної сумовності за кругами рядів Фур'є неперервних на двомірному торі функцій.