О сложности граничных интегральных уравнений с аналитическими коэффициентами при логарифмической сингулярности - Азизов, М. (Український математичний журнал, 1996)
Знайдено точний порядок складності слабко сингулярних інтегральних рівнянь з періодичними аналітичними коефіцієнтами при логарифмічній сингулярності. Цей клас рівнянь містить у собі граничні рівняння зовнішніх граничних задач для двовимірного рівняння Гельмгольца.