Асимптотика розв'язків системи диференціальних рівнянь з „точками повороту" - Сотніченко, М.А. (Український математичний журнал, 1996)
Розроблено алгоритм визначення головного члена асимптотики розв'язку для системи диференціальних рівнянь з повільним часом гіри наявності „точок повороту".