О периодических решениях счетных систем линейных и квазилинейных разностных уравнений с периодическими коэффициентами - Самойленко, М.В.; Теплинский, Ю.В. (Український математичний журнал, 1996)
Наведено умови існування періодичних розв'язків лінійних різницевих рівнянь з періодичними коефіцієнтами в просторах обмежених числових послідовностей. Для квазілінійиого різницевого рівняння вказано достатні умови існування періодичного розв'язку у випадку, коли породжуюче лінійне рівняння має єдииий періодичний розв'язок.