О численно-аналитическом методе для разностных уравнений второго порядка - Итейви, А.М. (Український математичний журнал, 1996)
Для різницевих рівнянь другого порядку обгрунтовано схему чисельно-аналітачного методу А. М. Самойленка для знаходження періодичних розв'язків.