Слабка збіжність екстремальних значень незалежних випадкових елементів у банахових просторах з безумовним базисом - Мацак, І.К. (Український математичний журнал, 1996)
Відомі результати про слабку збіжність максимумів дійсних незалежних випадкових величин узагальнюються на випадкові величини із значеннями у банахових просторах з безумовним базисом.