О Γ-сходимости интегральных функционалов, определенных на слабо связанных соболевских пространствах - Ковалевский, А.А. (Український математичний журнал, 1996)
Вводиться та вивчається поняття Γ-збіжності функціоналів. Описується зв'язок цієї збіжності зі збіжністю розв'язків варіаційних задач Неймана. Для послідовності інтегральних функціоналів доводиться теорема про вибір підпослідовності, Γ-збіжної до інтегрального функціоналу.