Основні властивості задачі найкращого одночасного наближення кількох елементів - Гнатюк, Ю.В. (Український математичний журнал, 1996)
Для задачі найкращого за максимумом дробово-опуклогнутих функцій наближення кількох елементів з додатковими обмеженнями встановлені співвідношення двоїстості та критерії елемента найкращого наближення.