Стійкість напівмарковських еволюційних систем та її застосування у фінансовій математиці - Свіщук, А.В.; Бурдейний, А.Г. (Український математичний журнал, 1996)
Вивчається стійкість напівмарковських еволюційних систем та її застосування у фінансовій математиці.