Взвешенное сингулярное разложение и взвешенное псевдообращеиие матриц - Галба, Е.Ф. (Український математичний журнал, 1996)
Для прямокутної дійсної матриці одержано розклад через зважені сингулярні числа. На основі цього розкладу дано зображення зваженої псевдообериеиої матриці через зважені ортогональні матриці і зважені сингулярні числа.