Обмеження на вільні дії знакозміниої групи A₆ на добутках сфер - Плахта, Л.П. (Український математичний журнал, 1996)
Доведено, що знакозмінна група A₆ не може діяти вільно на (Sⁿ)⁵. Наведено приклад вільної дії групи A₄ на (Sⁿ)³.