Об оптимальной скорости сходимости проекционно-итеративного метода и некоторых его обобщений на классе уравнений со сглаживающими операторами - Азизов, М. (Український математичний журнал, 1996)
Дле деяких класів операториих рівнянь другого роду зі згладжуючими операторами знайдено точний порядок оптимальної швидкості збіжності узагальнених проекціонно-ітеративних методів.