Задача Соболева в полной шкале банаховых пространств - Ройтберг, Я.А.; Склярец, А.В. (Український математичний журнал, 1996)
В обмеженій області G⊂R, межа якої є об'єднанням многовидів різних розмірностей, вивчається задача Соболєва для правильно еліптичного виразу порядку 2m. У цій задачі граничні умови задаються лінійними диференціальними виразами на миоговидах різних розмірностей. Задачу Соболєва вивчено в повній шкалі бапахових просторів, для неї встановлено теорему про повний набір ізоморфізмів, вказано її застосування.