Пошкодження пуринових основ кисневими радикалами: енергетичний та структурний аспекти - Говорун, Д.М. (Биополимеры и клетка, 1997)
Напівемпіричним квантовохімічним методом AMI вивчено енергетичний (ентальпію) та структурний (зміну стереохімічної нежорсткості та таутомерного стану) аспекти індукованої теплом реакції пошкодження кисневими радикалами азотистих основ пуринового ряду у вільному стані.