Рестриктне картування генів рибосомної PHK представників роду Nicotiana - Комарницький, С.І. (Біополімери і клітина, 2001)
Проведено рестриктне картування ядерної рибосомної ДНК 66 видів роду Nicotiana. Не знайдено відмінностей в розташуванні сайтів рестрикції для EcoRI, ВатНІ, XbaI, DraI і EcoRV у межах послідовностей, що кодують 18S, 5.8S і 26S рРНК. Результати дослідження числа і позицій рестриктних сайтів для ендонуклеаз рестрикції EcoRI, EcoRV, ВатНІ, DraI, HindIII, XbaI у міжгенному спейсері Nicotiana загалом підтримують сучасний розподіл видів Nicotiana по секціях.