Про зображення розв'язків нелокальних крайових задач для параболічних рівнянь - Корбут, Л.І.; Матвійчук, М.І. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчаються двоточкові крайові задачі для параболічних рівнянь, розв'язки яких зображаються за допомогою функцій Гріна задачі Коші.