О нетеровости сингулярных интегральных уравнений с ядром Коши на спрямляемой кривой - Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 1993)
Розширено класи кривих та заданих функцій в теорії повного сингулярного інтегрального рівняння з ядром Коші та доведено узагальнення класичних теорем Нетера. Як наслідок цих теорем доведено нетеровість асоційованих з зазначеним рівнянням операторів, які діють в неповні нормовані простори.