Розвиток трансформаційних систем вектор— господар для клонування та експресії генетичного матеріалу у неконвенційних дріжджів - Вороновський, А.Я.; Сибірний, А.А. (Биополимеры и клетка, 1999)
Розглянуто особливості конструювання систем генетичної трансформації дріжджів. Описано розвиток таких систем для окремих видів неконвенційних дріжджів. Показано фундаментальне та прикладне значення розроблених дріжджових систем вектор – господар.