Решение категорией задачи Н. Н. Лузина о существовании примитивной функции - Илмурадов, Д.Д. (Український математичний журнал, 1994)
Розглядається задача Н.Н. Лузіна про існування примітивної функції і уточнюється формулювання розв'язку Є.М. Ландіса цієї задачі.