Один наближений метод розв'язування узагальненої задачі Діріхле - Лопушанська, Г.П. (Український математичний журнал, 1994)
Один наближений метод розв'язування класичних граничних задач для рівняння Лапласа, запропонований у [1-3], поширюється на випадок рівняння Пуасона, коли права частина рівняння і задані на межі області функції є узагальненими.