Підхід до побудови системи характеристик якості наукової електронної бібліотеки - Резніченко, В.А.; Захарова, О.В.; Захарова, Е.Г. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Пропонується підхід до побудови характеристик виміру якості наукової електронної бібліотеки. Якість розуміється як композиція структурної якості, функціональної якості, якості інформаційного фонду та користувальної якості. Наведено приклад визначення характеристик структурної якості.