Взвешенное псевдообращенне матриц с вырожденными весами - Галба, Е.Ф. (Український математичний журнал, 1994)
Зважена псевдообернена матриця з виродженими вагами подається в термінах коефіцієнтів характеристичного полінома деякої квадратної матриці. На основі одержаного виразу дається граничне зображенння зваженої псевдооберненої матриці з виродженими вагами.