Функция Грина - Самойленко и существование интегральных множеств линейных расширений неавтономных уравнений - Асроров, Ф.А.; Перестюк, Н.А. (Український математичний журнал, 1994)
Для системи диференціальних рівнянь побудована інтегральна інваріантна множина з використаннням функції Гріна-Самойленка. Досліджується питання асимптотичної стійкості цієї множини.