О локальных предельных значениях субгармонических и голоморфных функций - Бондарь, А,В. (Український математичний журнал, 1994)
Доводяться теореми типу локального принципу максимума, а також теореми про співвідношення між граничними множинами, які можуть бути використані при дослідженні особливих множин.