Наилучшие L₁ приближения классов Wʳ₁ сплайнами из Wʳ₁ - Бабенко, В.Ф, (Український математичний журнал, 1994)
Знайдено точні значення найкращих L₁-наближень класів Wʳ₁ періодичних функцій періодичних поліноміальними сплайнами порядку r, дефекту 1, з рівновіддаленими вузлами, які належать до класу Wʳ₁.