Асимптотические методы в теории нелинейных случайных колебаний - Митропольский, Ю.А.; Коломиец, В.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчаються застосування асимпотичних методів нелінійної механіки і методу рівнянь Фоккера-Планка-Колмогорова до дослідженння випадкових багаточастотних коливань в системах з багатьма ступенями вільності.