Обобщенные моментные представления, биортогональные полиномы и аппроксимации Паде - Голуб, А.П. (Український математичний журнал, 1994)
На основі методу узагальнених моментних зображень та вивчення властивостей біортогональних поліномів встановлені деякі нові властивості інваріантності для апроксимацій Паде.